Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Pro moji mladší sestru

Pro moji mladší sestru

Andy86 Básně » o Lásce

Anotace: Rodina je tu vždy..

Čeká Tě...

Sevři ruce v pěsti
A kup železnou hůl
Až přijdou špatné zvěsti
Zakřič: Vrať mi srdce půl

Možná část Tvé cesty
Bude pálit jako v očích sůl
Bude plná trní, klestí
A jednou řekneš : Je to vůl.

Ale zatím doufáš v opak
A chceš lásku místo klamu
Vždyť jsi chytrá, no tak
Každý jednou nabije si tlamu

Jsi samotná a samotářkou
Tápeš v prachu cest
Nejen pravdou i přetvářkou
Ostatních necháváš se vést

Učíš se kouzlu života
Však sama nejsi kouzelná
Zbyde Ti jen ta samota
A odrazíš se ode dna

Pak nahoře mezi mraky
Až začne osudu hodina
Budu já a brácha taky
Bok po boku, rodina

Nezapomeň..
Publikoval(a): Andy86, 13.7.2011
Přečteno (677x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Evenzelin, bílá čarodějka, Martin Havlíček, Sonja la Rosa

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 00:05
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti