Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Zpívám si

Zpívám si

blackhenry Básně » Zamilované, vyznání

Anotace: I´m singin' in the rain :)

Já zpívám si v dešti,
já zpívám si o štěstí.
Já zpívám sobě,
já zpívám i Tobě.
Zpívám o lásce,
zpívám o krásce.
Zpívám té jediné,
zpívám, vše zlé pomine.
Já zpívám o nádherném snu,
já zpívám o tom dnu.
Já zpívám, ty se usmíváš,
já zpívám, ty pusu mi dáš.
Zpívám a miluji Tě moc,
zpívám celý den i noc.
Zpívám, děkuji osudové náhodě,
zpívám a jsem v pohodě.
Publikoval(a): blackhenry, 12.7.2011
Přečteno (327x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 24.11.2024 13:52
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti