Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Stéblo nad bažinou beznaděje

Stéblo nad bažinou beznaděje

ZENITZERO666 Básně » Deprese

Anotace: To stéblo tam rostlo dlouho... marně... zbytečně...

Něco ve mě chcíplo u srdce mě píchlo,
ego moje namyšlený v koutku duše skříplo.

Jak Země vesmírem točím se v kruhu,
jak ticho před bouří po níž zříš duhu.

Jak bludný Holanďan mořemi bloudím,
vidinu přístavu po Bohu loudím.

Leptá mě představa vidiny ráje,
však moje duše bloudí temným hájem.

Ztemnělým lesem bezednou bažinou,
stéblo trávy zlomilo se, propadám se hlubinou...
Publikoval(a): ZENITZERO666, 11.7.2011
Přečteno (148x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Baruet, koala-pancake, Martin Havlíček, Sonja la Rosa

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 17:55
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti