Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Zmařený osud ženy

Zmařený osud ženy

lénuška Básně » Smutné

Anotace: .......

žena ztracená,
pro nikoho nic neznamená,
nikdo ji neznal,
až do osudného dne 28. Března.

Potkal se s ní pan starosta,
uvítal ji domů jako hosta
a v ten osudný den,
žena šla domů…

Potkala ji smůla
a v ten den zesnula.

Na její pohřeb šel jen pan starosta,
protože byl jediný, kdo ji znal
a k tomu, že tu ženu znal, by se všem přiznal….
Publikoval(a): lénuška, 10.7.2011
Přečteno (139x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Martin Havlíček, Sonja la Rosa

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 15:43
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti