Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Vinen

Vinen

SrdceNaDlani Básně » o Lásce

Anotace: Mozek chápe,srdce ale tápe...


snadné to není
milovat Tě a ruce mít svázané
vím
nikdo mě neodmění
vždyť Ty jsi z úseku "! Zakázané !"

Nikdo nesdílí můj zájem
nikdo nepřeje Ti lásku mojí
nikdo nechápe...
prý jakou hru to vlastně hrajem
a zda vážně mi to za to stojí.

Na rukou mám pouta
a i když zlatá
přesto nedokážu se Tě vzdát
né,nejsem Tebou zaslepen
vím že nejsi svatá
ale stejně Tě miluji
a tu lásku chci Ti dát.

Uvízli jsme každý v jiné síti
ale teď?
Na blízku Tě zase mám
a než znova ztratíš se
lásku na krk pověsím ti
i když dávno nejsem sám.
Publikoval(a): SrdceNaDlani, 9.7.2011
Přečteno (285x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Kateřina33, Andy86, Raven-san, Martin Havlíček

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 19:55
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti