Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

PRAŽSKEJ DAV

PRAŽSKEJ DAV

ZENITZERO666 Básně » o Lidech

Anotace: Párku, tohle je pro tebe za ten poslední komentář k Pražsko-venkovské hymně:p'

Pražský dav kráčí ulicí
a nic po tobě nechce.
Prochází okolo postavy civící
ten dav to nesere a nic ti necpe.

Ten dav si kráčí a nic mu nevadí
jen projde okolo aby tě zazdil.
Nečekej reakci bestie vraždící
jestli jsi omylem do davu vrazil.

Ten dav si kráčí a nic ti nebere
názory, šrajtlofi - maj přece svojí.
tak proč ti vadí že choděj ulicí?
Koho v něm čekáš? čeho se bojíš??
Publikoval(a): ZENITZERO666, 8.7.2011
Přečteno (89x)
Tipy (10) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koala-pancake, Pierre - Jean Pijan, Ružka, No Shame, Sonja la Rosa, Marcone, Martin Havlíček
ikonkaKomentáře (13)
ikonkaDoporučit  (0x)
ikonkaTisk

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 17:50
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti