Milenka
Milenka
Anotace: Fakt ji nechci,ale je jako magnet.......
Lákal jsem smrt až příliš,
povedlo se,chvalme alespoň sen,
nechtělo se jí táhnout můj kříž
je líná,byť používám,jen
jedno z jejich jmen
Ale najde mě.
Líbivě
cítí mě
už teď je ve mě.
Jen smrt miluje mě.
Publikoval(a):
Marcone, 8.7.2011