This is me,in my own....
This is me,in my own....
Anotace: no comment.....again.Im,promiňte...
Stříbrná mlha
jen evokuje
co tělesná touha
provokuje.
muž,je jen chlap
co.....
lapit se nechal
vždy,když nelhal.
Prosím!!
... jen o svůj život ...
Publikoval(a):
Marcone, 8.7.2011