Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Sluníčko moje

Sluníčko moje

01magdig Básně » Balady, romance

Anotace: sice dlouhá ale pěkná!!!!!

Sluníčko moje ,
chci být ještě chvíli s Tebou aspoň chviličku
třeba bych napsal písničku,
možná jen veršík nebo slůvko,
jen aby nebylo mi strašně úzko
s touhou jít spát , probouzet se bez Tebe
jak bych jen mohl zapomenout na Tebe?
Lásko má co jsi jen způsobila
kdyžjsi mě k sobě přivinula
jak můžu spát a probudit se jen s peřinou zmuchlanou
u sebe na lůžku mít jen ruku studenou
ještě před chvílí Tě objímala
a teď jen prázdná paže spala
být tak spolu na pláži
kde děti spolu dokáží
hrát ai a necítit strach
jako když popelka přebírá hrách
nemaje v sobě kouska studu
když odhaleni ne v bikinách
jsou čistí jak padlí sních
nemají strach z toho co je v nich.
Chtěl bych být s vámi , třeba i táty hrát
kdybych se jen s city nemusel už prát
Jsi moje nebo patříš jemu?
jak unéstmám jen hrstku vjemu.
Poznat tu chybu a přetočit běh života zpět
asi bych začal víc ódy pět
na tvou šíji na tvé tváře
s kterými jsem u oltáře
chtěl stát já , ač nesmělý
chtěl jsem sTebou spát v jedné ...
máž trochu vzpomínek
které zapomenou nejdou
oči jak plamínek,
kam všude se mnou vejdou
Ty ,ač možná nevíš,
jsi ve mne probudila muže
pro mě jsi voňavá , hlavně Tvoje kůže.
Publikoval(a): 01magdig, 8.7.2011
Přečteno (425x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Baruet, SrdceNaDlani

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 07:24
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti