ON
ON
Anotace: je to prostě o něm a o nás :)
Dýchám pro tebe,
ty zase pro mne.
Žijeme pro sebe,
nelituji žádného dne..
…co jsem s tebou…
Tvé oči patří mě
a mé jsou zas tvé.
Mé tělo patří tobě
a to tvé je zas mé..
Tvé rty vždy líbat budu,
a doufám že i ty mé.
Myslet na tebe kudy jen půjdu
a doufat že i ty myslíš na mě.
Má duše bez tebe úplná není,
vím jak moc po tobě žádám,
ale mé city k tobě nic nezmění
a já vím že nic nepostrádám..
…Tebe už mám…
Co víc si můžu přát,
vše proč tu jsem už mám.
Chci ti toho tolik dát,
Tak co ti chybí co ještě nemáš?
Ty jsi ten pro koho tu jsem,
žijeme spolu nádherný sen.
Jestli chceš řekni to všem,
Že miluji tebe jen..
Publikoval(a):
Last, 7.7.2011