Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Les

Les

Last Básně » o Přírodě

Anotace: Je to něco nového takže uvítám jakoukoliv kritiku v lepším případě i nějakou tu pochvalu i když spíše čekám to první :)

Noční obloha černá jest,
les promlouvá do duše.
Hvězda září pro svou čest,
stín odhaluje siluetu muže.

Vítr si pohrává s vlasy,
šíří kolem sebe třpyt.
Luna září na zlé časy,
za vlasů záři může její svit.

Stromy se silně ohýbají ve větru,
vypadají že za chvíli se zlomí.
Husí kůži máš na každém milimetru,
když tě strach z jejich pádu ochromí.

Hudbou krajiny unášen jsi,
jsi v tomto lese vůbec vítaný?
Oni nic neřeknou ti
a ty jsi jejich hudbou svázaný.

Tvůj bůh ti nepomůže,
žádný nemá na matku zemi.
Na hrob ti dám černé růže,
budu tam stát mezi všemi…
Publikoval(a): Last, 7.7.2011
Přečteno (515x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Sonja la Rosa

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:39
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti