Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Pocta životu.

Pocta životu.

Tak jako letní den
jak slavík v našem sadě
jak v poli něžný len
jak růže na zahradě

jak nejkrásnější dar
jak láska plná něhy
jak něžných slůvek pár
jak rozvodněné břehy

jak rozběsněná bouře
jak anděl v modlitbě
jako národ ve vzpouře
tak jako ticho po bitvě

jak divá dračí sluj
jako větru závan
voníš mi živote můj.
a já ti poctu vzdávám.
Publikoval(a): Ružka, 5.7.2011
Přečteno (164x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: děda včela, ZENITZERO666, lénuška, Rezervé, donne
ikonkaKomentáře (12)
ikonkaDoporučit  (1x)
ikonkaTisk

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 02:43
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti