Piercing,od krista
Piercing,od krista
Anotace: Pearcing,kam jen chcete....fakt jo,funguje to,stačí říct.....
Pearcing spojil duši
mou s ďáblem
aniž to tušil
a zapomněl málem
na mě.
Prej ty blázne
řvi,pros,mlč
říkám ti ne
na dotaz proč
Jsi jen kořist
Marie a Josef
už nezažijou křest
na počest
kristovývch ...
let
co bude obcházet svět.
A pak konec
na Golgotě
z lidu,
ne od Piláta ...
Tohle je můj život!!
můj osud
sic nejsem ty
Jsem jen člověk ...
Publikoval(a):
Marcone, 5.7.2011