PEPÍČKOVI S LÁSKOU.
PEPÍČKOVI S LÁSKOU.
Anotace: NYNÍ I POTOM. DĚKUJI TI,ŽE JSI.
,,...lásko,neopouštěj svoje sny
i přesto,že jsou tíživé dny.
Pro lásku a snění
i když se náš život mění.
Pro touhu žít
milovat Tě
a spolu snít.
I když jistota vrávorá
navzdory touha v nás plápolá...,,
Publikoval(a):
Lavander, 5.7.2011