špatná to Eva
špatná to Eva
Prosím tě
vezmi mě
zamotej do sítě
upřímně.
zabij mě
pojď sem
silným hlasem
střídmě
...
tohle přesně jsi ty
...
před několika lety
jsem se setkal s
tobě podobnou
dívkou milou
ale jen z kraje,
ne Hobitům,
prostě jsi byla
ta z ráje
Eva,co nikdy neochutnala.
A po tobě už jen čekám
která bude další bývalá
Publikoval(a):
Marcone, 5.7.2011