Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

N

N

UniQue_HaNy Básně » o Lásce

Anotace: 2011 (c)

Ztracená v tvých očích,

< nyní > snad i ty v

těch mých . .

/navěky/ .


Není nutnost políbit rty,

< nyní > jsou zámkem

uzamčené . .

/navěky/ .


Zhloubené povzdychy

srdcem,

< nyní > už spřízněné

duše láskou . .

/navěky/ .
Publikoval(a): UniQue_HaNy, 5.7.2011
Přečteno (132x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koala-pancake, Marcone, Martin Havlíček

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 18:54
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti