Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Nesmělí

Nesmělí

Skol Básně » o Lásce

Anotace: Kam až mě pustí..nesmělost

Nesmělého poetu tu nechalas na krátko,
děťáto,miminko růžičky,
kdepak jsi,kde?mé krásné poupátko,
ve snu si pohladím Tvé nesmělé nožičky

pár slůvek nesmělých,
posílám pro Tebe,
ve verších ulpělích,
možná i kus nebe

Nesmělé ruce mé
Tě laskaly v paprscích,
nesmělé rtíky Tvé
voní po pamlscích

nesmělá má ústa
Tě líbají na šíji,
kam až?má úcta,
sledují krůpěji

chtěl bych dál za nimi
jenže teď, nejde-li
úžasem oněmím,
vždyť jsem tak nesmělí
Publikoval(a): Skol, 3.7.2011
Přečteno (268x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 19.4.2024 13:39
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti