Rodina
Rodina
Jen pro ni jsem já víc než prach
tam lehce najdu útěchu
její ztráta budí ve mně strach
bez ní nemám důvod k nádechu.
Přátel dobrých málo jest
těch skutečných však ještě míň
mimo rodinu ti dává každý pěst
smutné - jak bez oken síň.
Rozpady a hádky - flus
i tak jsou si ti lidé blíže
venku samý lhář - hnus
zase přepadá mne zvláštní tíže.
Publikoval(a):
Averzus, 3.7.2011