Vzpomínka
Vzpomínka
Anotace: smutno je bez Tebe
Slunce jde spát
a měsíc vychází,
nechci teď znát
jak vyjdu z nesnází
maličkou skleničku
dám si tu na spaní,
maličkou perličku
vtisknu Ti do dlaní.
Po plážích z večera
šlapal bych po písku,
jen samota , příšera,
kde jsi můj notýsku.
Všechno tam napíšu!
jen abys věděla
kolikpak kalíšků
nalil jsem do těla.
Tak touha trápí mě
smutného kumpána,
lásko má polib mě
jak slavného Fanfána
Publikoval(a):
Skol, 2.7.2011