Rudý piky<> černý srdce
Rudý piky<> černý srdce
Anotace: Tak co voe?! Dal by si někdo poker se Satanem?
Červené piky
a černá srdce
poker trochu jinak
karty svírám v ruce.
Vhazuju přihazuju
blafuju a skládám
poslední žeton
s obavami vkládám.
Pak mi to dochází
něco tady hapruje
něco silně nesedí
a nebo mi rapluje.
Černý káry
a rudý kříže
hraju pokr se satanem
ve smradlavý díře.
Zlo je dobro
a dobro je zlo
podlaha tohohle světa
to je jejich strop.
Rudý eso pikový
v tajence mi napoví
jak mám karty zamíchat
ve hře proti ďáblovi.
Snad mi to výjde
snad to nějak dám
chce mi vyrvat duši z těla
zpustošit můj chrám.
Publikoval(a):
ZENITZERO666, 1.7.2011