I have such a...
I have such a...
Anotace: vágně volný verš..........,ale koho to,.....wtf.....ani na otazníky už nemám....
Marním život
slepým zrakem
zatím co jarní
je vábení
vodkou
do léta
v podzimu rumem
chladím
útroby zimy
...
chlastám
To jsem ...
celej já
démon,že prej elegán
byl mi do vínku dán
drink
Publikoval(a):
Marcone, 30.6.2011