Nebe bez tebe
Nebe bez tebe
Anotace: taková starší :)
Chci být s tebou,
stýská se mi,
nechci být jen hrou,
na zabavení.
Chci dotknout se tvých sladkých rtů,
něžně tě chytnout za ruku,
už nechci být za tu,
co tě otravuje po boku.
Zamilovat se do tebe,
je lehčí než vložit lžičku do čaje,
lehčí než zamyslet se,když koukáš do nebe,
jednodušší než zmoknout když leje…
Jen jeden tvůj pohled,
jedno tvé políbení,
tvé krásné oči jež mají přehled,
a bez rozmýšlení jsme zamilovaní….
Nedokážu si bez tebe život představit,
spíše vůbec nechci,
nemůžu tuhle zamilovanost zastavit,
já za to fakt nemůžu,přeci…
Miluji tě a ty to víš,
nevím,zda je to správné,
jestli chceš,tak se mne zbavíš,
patříš mezi slavné….
Nezůstavej se mnou z lítosti,
dokážu umřít i bez tebe,
nemusíš to brát za povinnosti,
i bez krásného nebe…..
Publikoval(a):
girlforyou, 29.6.2011