Slova
Slova
Anotace: Slova pro mého nejmilejšího...
Myslím na tebe,
znamenáš pro mě strašně moc,
koukám na to krásné nebe,
zdá se mi o tobě celou noc....
Chci tě políbit,
lehnout si k tobě,blízce se přitulit,
obejmout tě a nikdy nepustit,
v duchu s tebou navždy snít.
Miluji tvůj úsměv,
protože vím,že jsi šťastný,
je to jako nádherný jev,
když je tvůj pohled takhle slastný.
Už jsem pro tebe schopná udělat všechno,
dělám pro tebe jen to nejmenší,
teď je mi po tobě smutno,
chci pro tebe jen to nejlepší.
Chci aby šťastný jsi byl,
i kdyby to mělo být beze mě,
tvá slova jsi mi do duše vryl,
sladce jsi se usmíval ve tmě.
Vždy jsem tu pro tebe,
ať se stane cokoliv,
miluju,když tvé srdce tepe,
chci být s tebou,ať je to kdekoliv.
Publikoval(a):
girlforyou, 29.6.2011