Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Všemi smysly

Všemi smysly

SrdceNaDlani Básně » Zamilované, vyznání

Anotace: ... stačí jeden sen a další vyznání je tu


bylo to krásný
se mi o tobě zas zdálo
ale...
vidět tě jen ve snu?
Je ti přece jasný
že to je pro mě málo.

Tak vykouzli si pro mě čas
snad je to v tvé moci
ať můžu se tě dotknout zas
nejlíp už dnes v noci.

Ať vím že jsi skutečná
že nejsi výplod mysli
má láska k tobě je věčná
Miluji tě
a to všemi smysly.


Miluji tvůj hlas
slyšet ho chci každý den
Miluji tvou vůni
chci ucítit ji zas
přijď
splň mi další sen.

Miluji tvé oči
tvůj úsměv mě vždy dostane
Miluji tvé rty
líbaj až se hlava točí
tak ať už se to zas stane.

Miluji tvé tělo, celé
chci dotknout se tvé kůže
ach ty mé smysly
jsou tak náročné a smělé
když chci být ten
kdo tohle všechno může.
Publikoval(a): SrdceNaDlani, 29.6.2011
Přečteno (699x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: littlewitch, Raven-san, Rezervé, Sonja la Rosa

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 19:52
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti