Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Šťastná rodinka

Šťastná rodinka

Skol Básně » Zamilované, vyznání

Anotace: Následky,krásné miminko

Jsi opět krásnější než včera
máš jemnou kůži k mazlení
máš možná víc touhy než jsi chtěla
bude i uspokojení?

toužím cítit Tvou vůni na svém těle
přitisknout Tě a laskat stále víc
s Tebou je mi stále skvěle
a chtěl bych křičet z plných plic

Lásko jsi jenom moje,
láska na světě je nej,
máš tajemství svoje
a verše mé jen pěj

jednou s děvčátkem kudrnatým
sedět budem spolu v parčíku
s pohledem jejím modře okatým
a flíček od zmrzliny na triku

mami, koukej já už umím chodit
táto ,já se už jen neplazím
strach mám, by se mohla zranit
teď se radostí snad nezblázním
Publikoval(a): Skol, 29.6.2011
Přečteno (223x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Sonja la Rosa, bílá čarodějka, donne, Martin Havlíček

Spodek

Stránka generována 26.4.2024 04:26
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti