Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Rozpuštěnej sen

Rozpuštěnej sen

ZENITZERO666 Básně » o Životě

Anotace: Taky vás tak nas... kdež vás něco vyrve ze snu?

Překročit limity
za který se dá jít,
rozkopnout mantinely
a po svym si žít.

Srazit na kolena
všechna omezení,
který ruce svazujou
žádnej limit není.

Zadrž chvíli dech
a nechej to běžet,
zatni svoje zuby
a nechej to ležet.

Cejtíš jak to šlape?
Je to chlape síla!
Když do černý noci
zavrtá se bílá.

Expandují barvy duhy
v ozvěnách se tříští dech,
zorničky mám rozšířený
splašil se mi srdce tep.

Dostávám se zvolna z tranzu
cejtím zápach rána,
rozplynul se v šedi sen
jako v ozvěně rána.
Publikoval(a): ZENITZERO666, 29.6.2011
Přečteno (110x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koala-pancake, Rezervé, bílá čarodějka, Martin Havlíček, donne, littlewitch, Sonja la Rosa

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 18:06
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti