Nejkrásnější den
Nejkrásnější den
Anotace: Máme se navzájem teď jsme si dražší
Jsi moje labutí píseň
Krásná laň
s Tebou neznám tíseň
když mě laská Tvoje dlaň
Jsi moje
s očima modrýma jako vážka
mám své zbroje
nezastaví nás žádná překážka
tak k potěše naší
máme se navzájem
teď jsme si dražší
jsem Tvým lokajem
píši Ti verše
mám Tě plnou hlavu
jsi krásná v svém rouše
nestrať se mi v davu
Díky za nejkrásnější den
mám vzpomínky krásné
až tento text bude čten
Tvé oči budou šťastné?
Publikoval(a):
Skol, 28.6.2011