Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Skoro mrtvá

Skoro mrtvá

lénuška Básně » Hororové, strašidelné

Anotace: něco trochu strašidelného :-)

Začala pohroma
a já na světě zůstala úplně sama!
Bez rodiny, bez přátel,
Bez mámy a nepřátel….

Tolik se bojím,
Uprostřed světa stojím
A dívám se,
Jak se svět hroutí…

Domy padají
a z mrtvých lidí zombíci vstávají.
Je to konec civilizace,
asi vidím krátkozrace….

Už nikdy to nebude jako dřív,
už slyším zombíků křik.
Už slyším jejich nohy, co si pro mě jdou,
vidím moji mámu, zlou!

Jsem jen pouhé dítě, které nikdy nepozná štěstí,
v tu chvíli mě bratr praští pěstí
a já se probudím
a žádný zombii už nejsou…..

Byla to ta nejhorší noční můra,
vždyť zombík je ta nejstrašnější nestvůra!
Jsem tak ráda, že jsem se před zombíkama neplazila,
díky bratře, jinak bych se nikdy neprobudila….
Publikoval(a): lénuška, 27.6.2011
Přečteno (600x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Tajp-ár, Pierre - Jean Pijan, donne, ZENITZERO666, Martin Havlíček, Sonja la Rosa

Spodek

Stránka generována 25.4.2024 04:22
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti