Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

FAKOV NA KOV

FAKOV NA KOV

ZENITZERO666 Básně » o Sexu

Anotace: Socha svobody VS Rhodský kolos [1:0]

Soše svobody
odvál vítr její šat
ukázala většinu
svých Francouzkých vnad.

Rhodský kolos
chtěl si to s ní dát
praštila ho pochodní
nechtěla ho znát.

Je to holka z přístavu
paličatá svoje hrdá
pro Řeckýho krasavce
je to rána víc než tvrdá.

Své měděné panenství
nechtěla mu dát
v bronzové bederní roužce
trapně stojí dál.

Rozkročenej nad přístavem
pod ním lodě proplouvaj
jeho chloubu ztopořenou
lidi z dola pomlouvaj.

Oktopulus Kopulus
zač ho Olymp trestá
že mu dala košem
takováhle ženská.
Publikoval(a): ZENITZERO666, 27.6.2011
Přečteno (535x)
Tipy (17) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Přerushit, Lugilla, koala-pancake, Pierre - Jean Pijan, lénuška, donne, Rezervé, Ružka, Martin Havlíček, Marcone
ikonkaKomentáře (15)
ikonkaDoporučit  (1x)
ikonkaTisk

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 10:52
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti