Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Jsi mým majákem ve tmě

Jsi mým majákem ve tmě

Skol Básně » Zamilované, vyznání

Anotace: Patřím Tobě

Jsi mé světlo ve tmě
bez Tebe jen bloudím
prosím , lásko veď mě
trošku něhy loudím

chci jen kousek Tvůj mít
pod polštář jej schovat,
po večerech jej chtít
v lásce něžně chovat

poslal bych Ti pugét
lilií co máš ráda,
nebo zlatý nuget
jen neukaž mi záda

zase asi vzplanu,
po maličké změně
v jednom starém plánu,
patřím jedné ženě
Publikoval(a): Skol, 23.6.2011
Přečteno (724x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: donne, Rezervé

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 04:49
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti