Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Nestvůra

Nestvůra

lénuška Básně » Hororové, strašidelné

Anotace: něco pro milovníky napínavých příběhů :-)

Jdu v noci po pěšině,
tu něco se hejblo v křovině,
vylekala jsem se moc,
mám toho už dost.

Další den tu po stejné pěšině,
zase se něco hejblo v křovině,
tu z křoviny vyrazí dvoumetrová nestvůra,
to je moje nejhorší noční můra.

Honí mě po celém městě,
běžím stále po cestě
a nestvůra za mnou,
její svítící oči vidí tmou.

Až mě najednou srazí k zemi,
zabíjí mě pomalými chvílemi,
až najednou vysvitne slunce
a nestvůra utíká pryč prudce.

Od téhle chvíle už po pěšině nechodím,
beru to radši poschodím,
mám strach, že se mi nestvůra zas před očima objeví
a po roce strachu se mi už uleví.

Nestvůra se už nikdy neobjeví....
Publikoval(a): lénuška, 23.6.2011
Přečteno (628x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Last, Rezervé, Ružka, bílá čarodějka, Sonja la Rosa, Martin Havlíček

Spodek

Stránka generována 29.3.2024 08:27
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti