Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Děkuji :) já si s tím ještě vždy potom pohrávám, ale to zapisuji do deníků a ne na net.. Asi je to škoda, ale aspoň že se trochu líbí :)
23.6.2011 12:17 | Last
Ten konec mě pobavil... "všichni jsme na ránu a při tom patříme jen sobě"... =))
Trošku si pohrát s rytmem a bude to super. Ale jinak pěkná báseň. ;o))
22.6.2011 22:51 | bílá čarodějka
Nebojte se nic mi nepřevrátíte a každý názor je vítán :)
22.6.2011 22:21 | Last
Asi ti to celé převrátím,ale řekl bych,že nikdo a všichni jsme součástí....každopádně jsme si sami sobě vlastními malými světy.Uzavření,snažíc se otevřít...
22.6.2011 21:15 | Marcone