Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

VOYEUR

VOYEUR

Rudilein Básně » o Sexu

Anotace: Zatím předposlední pokus o "báseň" s nádechem erotiky nebo už porna!?

Voyeur***
Nechala ho chvíli stát
aby pozoroval její tělo
„Nemusíš se skrývat
jen potají se dívat
Přistup teď už blíž
Přede mne, sem až
ukaž svou celou tvář
Nemusíš se tak bát
co dívání způsobilo
Můžeš trenky dolů dát
ukaž i ty nahé tělo
Jak vypadáme, každý ví
Nestyď se za své mužství
A jaká je pravda celá?
Možná bych tě i chtěla „
Publikoval(a): Rudilein, 22.6.2011
Přečteno (564x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 09:18
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti