Nenávist
Nenávist
Hypnotizován vlastním svědomím
kdo jsem - to se nedovím
a kdo jsi ty, že diktuješ
svým konáním se zabiješ.
Už nemůžu - už nechci dál
již dlouho jsem tu sračku hrál
já nechci ztrácet drahý čas
chci zničit všechno - zničit vás.
Publikoval(a):
Averzus, 21.6.2011