Vězeň I
Vězeň I
Anotace: Snažím se utvořit jakýsi příběh, snad se to nějak rozvine..
Kdesi v temné kobce leží
hlavou - prochází mu z konce strach
čas kupředu tam dlouze běží
místo jídla hltá šedý prach.
Zatuchlý je vzduch v té díře
on přemítá teď život svůj
ta beznaděj - propadá kdejaké víře
teď vězeň - dřívě přítel můj.
Publikoval(a):
Averzus, 21.6.2011