VYPLAŠENÁ MYŠLENKA
VYPLAŠENÁ MYŠLENKA
Anotace: Někdo má v hlavě tarbíka jinej tam má prázdno a já občas mívám v tý svý palici opičku a spolu sní i hlučné činely co zaručeně vyplaší každičkou myšlenku ať je smělá sebevíc... a nebo úplně plachá >:D)'
Opička malinká
činelama tříská,
červenou čepičku
a drze si píská.
Uvnitř mojí hlavy
salta vzad si metá,
s veškerou mou koncentrací
najednou je veta.
Furt mi skáče v hlavě
činelama tříská,
má červenou čepičku
a drze si píská.
Graduje to ad-absurdu
soustředění ničí,
veškerá má koncentrace
je jako pyj - v py<>i.
Tak moc jsem byl soustředěný
tak moc jsem se snažil,
potem jsem byl orosený
velkou šanci zmařil.
Malinká opička
činelama tříská,
červenou čepičku
a drze si píská...
.....TŘÍÍÍÍÍÍÍÍÍSK!!!
Publikoval(a):
ZENITZERO666, 20.6.2011