Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Máma

Máma

Ančés Básně » Zamilované, vyznání

Anotace: Přání k narozeninám mé drahé mamince :)

Člověk, co vždycky tu je,
Ten, co je pro mě nejvíc,
Se kterým srdce se mi směje.
Mám ji – víc nechci nic.

Hádky, co to znamená ?
Zbytečná věc je to,
To doba totiž víc než marnivá
Doma potom neklape to.

A přesto jí patří víc, než ji dávám,
Je nejlepší z lidí, co znám.
Nikomu. Nedám ji Vám.
Nikdy ji na rozloučenou nezamávám..

Vždycky mi pomůže,
V tom ji dobře znám,
Tu správnou cestu mi ukáže,
A pošle mě tam.

A proč si stěžovat na chleba s máslem,
Nač taky teplé večeře,
Jednou kuchyň zchořela málem,
A od té doby už se nepeče.

Nenajdu mámo tisíc slov,
Aby vyřkli, co chci říct,
Tvoje duše čistá, to je jiná nežli těžký kov,
A to nikdy jsem ti nevyšla vstříc.

Kolikrát lituji, co řeknu.
Tolikrát spytuju.
Kolikrát nechci a přesto to řeknu,
Tolikrát lituju.

Udělala bys pro mě všechno, co bys mohla…
A já se, mámo, nikdy ani na jedinej dík nezmohla …


VŠECHNO NEJLEPŠÍ !!!
Publikoval(a): Ančés, 20.6.2011
Přečteno (306x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: donne, Sonja la Rosa, GAIA77

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 00:10
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti