A.F.Básnička
A.F.Básnička
Anotace: Jeden společný večer...:)
Večer co večer procházím tmou,
Pláču, nemohu být s Tebou.
Kdyby jen jediná vteřina mohla být krásná,
A já nemusel koukat do nekonečného prázdna.
Kapky po mé tváři smutně stékají,
Nové světlo pro mě hledají.
Bojím se rána,bojím se slunce,
Jsem jako jediná květina,uschlá na opuštěné louce.
Chci spálit svět, vždyť za to nestojí.
Chci žít někde, kde srdce nebolí.
Chci vědět, co je to štěstí,
Nechci mít srdce plné bolesti.
Lidi jsou zlí, proč Tě zabili?
Možná nám závistí záviděli.
Nevinné úsměvy na tváři vrahů.
Bůh je však nepustí přes nebeskou bránu.
Publikoval(a):
Ančés, 20.6.2011