Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Krásná Země

Krásná Země

lénuška Básně » o Životě

Anotace: báseň pro Zemi :-)

Vyslali raketu do vesmíru,
kde bylo hodně gejzírů,
takový krásný pohled na Zemi,
už nikdy nebude a nikdy není..

Krásná Země,
taháš zášť ze mě..
Všechna zášť je už pryč,
vzdaluje se ode mě, jako hozený míč.

Taháš ze všech lidí zlost
a nikdo nemá právo říct dost.
Ty, naše Země nejhezčí jsi,
na tebe nemají ani ty nejroztomilejší psi..
Ty jsi vzácná a jediná v celém vesmíru.

Krásná Země,
pohled na tebe je nejkrásnější,
posílám poklonu tobě,
kéž by byl pohled na tebe dloužejší,
kéž by byl nejstálejší...

Země, ty naše krásná Země.....
Publikoval(a): lénuška, 20.6.2011
Přečteno (203x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Rudilein, ZENITZERO666, Sonja la Rosa, donne

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 02:56
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti