Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Vzkaz v láhvi

Vzkaz v láhvi

No Shame Básně » ?nezařazené?

Anotace: Mam pekelnou tvůrčí krizi, takže opět archivní záležitost

Utři si slzy
když nikdo je nevidí
A nech růst radost
dokud ji nesklidíš

Nezdrav se s pocity
co nejsou Tvoje
Nenech se zastavit
uprostřed boje

Usměj se na lidi
to za to stojí
A nenech bezpráví
bez trestu projít

Buď rovným člověkem
to se všem vyplatí
Pak pravda a láska
se ze světa neztratí
Publikoval(a): No Shame, 19.6.2011
Přečteno (274x)
Tipy (20) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Rezervé, Last, koala-pancake, lénuška, Raven-san, Ružka, ZENITZERO666, donne, Sonja la Rosa, Marcone
ikonkaKomentáře (18)
ikonkaDoporučit  (1x)
ikonkaTisk

Spodek

Stránka generována 27.7.2024 15:59
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti