Neporozumění
Neporozumění
Anotace: Možná to chce čas, možná uspěchané to bylo, možná je to v nás, možná už nic nezbylo.
Škoda, že tu nejsi,
lásko, kde jsi?
Nevidím Tě, jsem tu sám,
smutek a obavy v srdci mám.
Odcházím, nevrátím se již,
neohlížím se, ty už víš.
Nevím, jaká představa je tvá,
ale ta moje jiné standardy má.
Nevím co říct, mluvil bych do skály,
i když jsem blízko, jako bych byl v dáli.
Možná bude dálka lepší, nevím,
snad odvahu najdu, ať to změním.
Publikoval(a):
blackhenry, 19.6.2011