TEKUTÁ VÁŠEŇ
TEKUTÁ VÁŠEŇ
Anotace: Tak trochu jiné vyznání přírodě, chlastu i lidským emocím. Z básničky o třešňovém kompotu kterou jsem chtěl původně napsat z legrace:D)vznikla balada o griotce, která volně navazuje na básničku Třešeň od Sonji.
Třešňový kompot
je jako sex bez lásky
na místo Picasa
jen laciný obrázky.
Věnuju mu péči něhu
v griotku ho přeměním
v každé kapce rudé srdce
co má jádro kamenný.
Alkoholem láska vzplane
bílé květy odkvetou
slzy nebe větve skropí
ke kořenům zatečou.
V okamžení strom se zardí
plody svými zčervená
v dobrej chlástek - sladkej kvásek
je to chvíle nádherná.
Publikoval(a):
ZENITZERO666, 18.6.2011