Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Sonja-hááááá!
17.6.2011 15:28 | Martin Havlíček
páni, víte jak mě se ulevilo? Já jsem se totiž narodila ve znamení Maxipsa-Fíka..:0)) Kdybych byla Bejk.. a tenhle portál byl červenej...:0)))
17.6.2011 13:43 | Sonja la Rosa