Loučení
Loučení
Lásko já končím s básněním
leč promiň lépe to neumím
teď zbývá než zmizet někde v davu
proč?já zase stratil hlavu
ano tu šedivou
vrásek plnou přeci
chudý jen s korunou
asi v kapse kdesi
Tak tedy to jsem zase já
Tvůj rytíř bez bázně a Hany
né té Tvojí
jen si lížu rány
Tak opět loučím se,
já to snad nedokážu.
S rampohchy na římse,
já to všechno smažu
Publikoval(a):
Skol, 16.6.2011