Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Skrýt se v Tobě

Skrýt se v Tobě

Skol Básně » Zamilované, vyznání

Anotace: Okouzlení touhou

je možné aby se všechno splnilo?
má spanilá vílo,

můj medvídku hbitý
můj kvítku nerozvitý
,poupě před rozkvětem
,koťátko co patříš jen svým dětem.

A taky kousek pro mne by tam zbyl?
v srdíčku Tvém bych se taky skryl
a koukal na svět jen tvýma očima
spanilá jak kráska Fatima

modrýma jak čerstvá rosa
kde ráda chodíš bosa
studánko nedočkavá
vždyť Ty jen Ty jsi ta pravá

Tvé řasy mrkají
v řadách jak vojáci
skoušejí potají
dostat mě pytláci

dvé dlaně hebké
jako dva polštářky
rty rudé jak růže
od květinářky

a dál bych popsal
celé Tvé tělo
jenže ouha
to studovat by chtělo

tak opět narazil jsem na problém
tak použít dávný šém
tím goléma oživit
s ním rychle u Tebe zas být
Publikoval(a): Skol, 15.6.2011
Přečteno (844x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: donne

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 04:53
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti