MÉNĚ FANTAZIE a MOCNÁ ČARODĚJKA
MÉNĚ FANTAZIE a MOCNÁ ČARODĚJKA
Anotace: Žádný zázrak - ani kouzla - též triky - jen náznak - tak trochu - verši sklouzla - do nádechu - sexu erotiky (4.,5.)
MÉNĚ FANTAZIE
Žena svůdně leží na loži
však nechystá se k souloži
jak asi hned každý tuší
Jen si léčí nemocné uši
MOCNÁ ČARODĚJKA
Dívka kdesi ve křoví
Co dělá? V dřepu močí
Děj dál, normě se bočí
Nemohl jsem odvrátil oči
Stál, jak voják na stráži
Jen civěl, co klíny dokáží
Publikoval(a):
Rudilein, 15.6.2011