proč
proč
Anotace: dá se věřit ženě
Jak velké může srdce být a pro kolik človíčků může bít. Jeden je málo ,nebo moc a proč nespím celou noc. Proč ptám se na obloze hvězdiček.
Proč neodpovídá mi měsíček. Proč srdíčko mám plné lásky a naděje.
Proč nemám jak Ty uvnitř závěje. Proč musím milovat tu nepravou. Proč nenajdu si věrnou a citlivou.
Publikoval(a):
jurka68, 14.6.2011