Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

marnosti zrádná

marnosti zrádná

paranoya Básně » o Životě

Anotace: dopřej mi klidu

Ó marnosti zrádná,
slev ze své krutosti,
zbav mě svých pout,
dopřej mi milosti.

Sám v klidný kout
přeji si usednout,
sledovat z odstupu
veškerou potupu
jíž se mi dostalo,
za hodně, pro málo.

Jak bankéř bez burzy,
jak jezdec bez koně,
podnikám exkurzi
do hloubky, v bažině...
Publikoval(a): paranoya, 14.6.2011
Přečteno (115x)
Tipy (15) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mirastus, koala-pancake, Rezervé, lénuška, Engliš, Martin Havlíček, GAIA77, donne, Sonja la Rosa

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 02:40
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti