Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Mluvíš mi přímo z duše,samoty ne-třeba se bát,samota ti pomůže přijít na hodně věcí,např,poznáváš sám sebe,a to mi přijde v životě docela podstatný.
13.6.2011 21:54 | Martin Havlíček
Email:
Heslo: