Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Kapky času

Kapky času

James Libustka Básně » o Životě

Anotace: ...............

vteřina za vteřinou
toť další díra do síta
kapky vteřin nepominou
čas stále soucit odmítá

tím sítem se život ztrácí
a s každou kapkou slábne
plýtvat jím se nevyplácí
on nade všemi vládne

čím více děr je v sítu
tím více člověk nabírá
však život mizí bez soucitu
za ním hladina se zavírá

i já svým sítem mávám
a díry chci ucpat nadějí
dál však dolů propadávám
proč nám kapky zůstat nesmějí
Publikoval(a): James Libustka, 13.6.2011
Přečteno (216x)
Tipy (9) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: No Shame, Rezervé, Martin Havlíček, Sonja la Rosa, donne

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 02:45
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti